Cum platesc?
Care e procedura de livrare?

 

Plata se face ramburs, include valoarea coletului (contravaloarea produselor comandate) + taxele aferente postei romane sau curierului rapid, indiferent de zona de expeditie, reprezentand contravaloarea transportului, asigurarii coletului si returul banilor.

 

In Bucuresti livrarea se face prin curier rapid cost 10 lei, suma este incasata de curier in momentul livrarii coletului la dvs acasa/birou odata cu valoarea coletului.

Atunci cand comanda va fi trimisa prin serviciul de mesagerie al Postei Romane,taxele postale percepute sunt cuprinse intre 10 si 25 lei (1Kg-10Kg) functie de greutatea coletului

Coletul ajunge in 2-3 zile si se ridica de la posta in maxim 2 zile lucratoare din momentul avizarii sau maxim 5 zile din ziua instiintarii telefonice si prin e-mail de catre personalul nostru, chiar daca nu primiti aviz postal (se pot pierde avizele!). In cazul depasirii acestor termene, posta percepe comision 5 lei pe zi pentru depozitare.

 

Pentru ridicarea coletului va fi nevoie sa aveti la dvs, buletinul de identitate sau cartea de identitate.

Daca adresa la care doriti livrarea nu este adresa dvs. de domiciliu (conform buletinului de identitate), va rugam sa ne comunicati o adresa de Post Restant .

 

Adresa de tip Post Restant este aceea in care mentionati numele dvs., numarul oficiului postal cel mai apropiat de locatia la care doriti livrarea pachetului si, respectiv, localitatea corespunzatoare. Coletul va ajunge astfel pe numele dvs. la oficiul postal mentionat, unde va veti putea prezenta cu buletinul personal la unul dintre ghiseele oficiului, pentru a ridica pachetul. Singura conditie necesara pentru a putea intra in posesia corespondentei sau a pachetelor livrate la o adresa de tip Post Restant este ca numele de pe colet sa fie acelasi cu cel din buletinul dvs. de identitate.

Formular Contact

TRIMITE MESAJ