Masca magnetica miraculoasa

Din cele 720 de puncte de acupuncturã cunoscute pe corpul uman, 300 de puncte de acupuncturã se aflã pe faþã.
Fata - aceastã oglindã a Spiritului si Corpului Energetic - este locul unde se gãsesc 12 meridiane, 8 extrameridiane, 2 meridiane mai, meridianul conceptor, meridianul guvernor si meridianul strategic.
Faþa este singurul loc unde este la suprafaþã si poate fi stimulat meridianul strategic, meridian care controleazã circulaþia sângelui si a energiei prin corp, numit si „marea sângelui si energiei” cu legãturã directã în „Oceanul Energiei Primordiale” din abdomenul inferior - Cinabru.
MASCA MAGNETICA ENERGIZANTÃ PENTRU FRUMUSETE SI SANATATE, premiata cu aur la Geneva, este realizatã în scopul stimulãrii acestor puncte si meridiane cu efect de crestere a Quantumului Energetic atât pe organele corespondente, al sistemelor de organe, al celor 7 Raze ale vieþii (Chakre) cât si al întregului corp. În mai puþin de 5 minute de utilizare se dubleazã câmpul energetic.
MASCA ENERGIZANTÃ PENTRU FRUMUSETE SI SANATATE contine o peliculã din polivinil expandat cu inserþie de cristale din elemente bivalente, cu proprietãti magnetice superioare si încãrcare magneticã usoarã (1-4 Gauss).

PRET:100 RON

 

MAI MULTE DESPRE MASCA MAGNETICA